Dobrý den,
velmi mě zaujala Vaše nabídka. Abych byla upřímná, tak hlavně z toho důvodu, že jste na půl česká rodina a nemusela bych mít strach se dorozumět
Protože, abych řekla pravdu, moje aj není zrovna dobrá. Spíše mám jen základy. Nyní jsem dostudovala gymnazium a schaním práci, jako au-pair, abych mohla změnit své jazykové nedostatky. S dětmi zkušenosti mám. Moje sestra má dva kluky, jednomu jsou 3 a tomu druhému je 1.5. Hlavně poslední měsíc po maturitě jsem je hlídala sama, protože ségra dopisovala diplomovou práci. Myslim, že když jsem zvládla hlídat je, tak starat se o dvojčátka nebude horší
Jsou to hrozní draci:-) Můj taťka řiká, že je to demoliční četa
Takže poklidit po dětech nebude problém. Byla bych ráda, kdybych se stala členem Vaší rodiny alspoň na rok. Klidně i déle, kdybychom jsme si rozuměli
(Ségra co má ty děti taky dělala au-pair v Anglii 2 roky a pak v Atlantě asi taky dva. Jinak mám ještě jednu ségru a bráchu. Já jsem na děti zvyklá už od mala, když mi bylo 6, tak se brachovi narodila dcera a ta byla ze začátku u nás, protože brácha byl na misi v Kosovu a jeho manželka si dodělávala školu, protože byli oba mladí, když ji měli. Takže jsem ji brala jako mladší sestru, no vlastně i teď ji tak beru. Jinak má brácha ještě dvě malé holčičky jednu 5-ti letou a té nejmladší je rok a asi tři měsíce. Je úplně něco jiného hlídat holky, to už je procházka růžovým sadem
A když jsem hlídala holky a kluky do hromady, tak jsem to také zvládla. Tak dvojčátka snad nebudou problém.
Budu ráda, když se ozvete, pokud nemáte už někoho jiného.
email
pkodouskova@seznam.cz