Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

Práce v Paříži

Nabídka práce v zahraničí. Rady a návody, jak sehnat práci v zahraničí.
Pravidla fóra
Pokud víte o zajímavé nabídce práce v zahraničí, vložte ji do fóra jako samostatný příspěvěk. Příspěvky vyjadřují osobní názory uživatelů fóra a redakce Nazkušenou.cz za ně neodpovídá.

Práce v Paříži

Příspěvekod karolka01 » pon 16. kvě 2011 18:20:13

Ahoj, sháním na léto práci v Paříži, nevíte někdo o něčem?
karolka01

Re: Práce v Paříži

Příspěvekod Daniel.berk » ned 12. čer 2011 11:52:38

Ahoj,nabízím praci v Pařízi a to na pozice jako pokojská,pomocná síla do kuchyně a na mytí nádobí,a portýr.Termin nastupu je 4.-5.7 2011 a to na dobu min.1měsíce,franc.jazyk neni podmínkou.Pokud máte zajem tak mi zde zanechte odpověd i s kontaktem na vás a já se vám ozvu,ale prosím jen vážní zájemci.Děkuji Daniel
Daniel.berk

Příspěvekod Adoos » pon 13. čer 2011 21:09:30

Dobry den Pan Daniel
neviem ci ponukate aj pracu / pomocna sila / pre panov.Som vyucerny kuchar,casnik,barman.Anglicky sa dohovorim mam aj pracovne skusenosti.A mal by som zaujem o pracu v FR .email. juniorA.pataky@gmail.com
Adoos

Příspěvekod Jeanette89 » čtv 16. čer 2011 12:20:19

[quote="Daniel.berk"]Ahoj,nabízím praci v Pařízi a to na pozice jako pokojská,pomocná síla do kuchyně a na mytí nádobí,a portýr.Termin nastupu je 4.-5.7 2011 a to na dobu min.1měsíce,franc.jazyk neni podmínkou.Pokud máte zajem tak mi zde zanechte odpověd i s kontaktem na vás a já se vám ozvu,ale prosím jen vážní zájemci.Děkuji Daniel[/quote]

Ahoj, tvá nabídka mě zaujala. Jmenuji se Žaneta, 22 let a mám praxi z brigád jako pokojská, i jako pomocná síle v kuchyni. Ráda bych se o nabídce dozvěděla více. Z důvodu současného pobytu v zahraničí mi termín nástupu nevyhovuje, kdyby byl možný nástup později během konce července či srpna, určitě bych měla velký zájem a mohla zůstat podle potřeby. Budu ráda, když se ozveš na mail: Jeanette89@seznam.cz
Díky Žanet
Jeanette89

Příspěvekod Katka » ned 19. čer 2011 12:41:52

Dobrý den, měla bych vážný zájem o práci v Paříži, francouzsky sice neumím, ale mluvím anglicky a španělsky. Kdyžtak se mi ozvěte na mail: Gaguska.gaga@seznam.cz . Děkuji moc. Katka S.
Katka

Příspěvekod Tereza87 » ned 26. čer 2011 20:14:29

Ahoj, jmenuji se Tereza, je mi 24 let a měla bych velký zájem o tvoji nabidku. Mám zkušenosti z brigád jako pokojská i pomocná síla v kuchyni. V Paříži budu od začátku července, takže tenhle termín by pro mne byl ideální. Ráda bych se o tvoji nabídce dozvěděla více. Budu moc ráda, když mě kontaktuješ na mailu TerezaBartosova@seznam.cz

Předem díky!

Tereza
Tereza87

Příspěvekod barboraberkova » stř 13. črc 2011 16:38:25

Dobrý den,

mám vážný zájem o Vaši nabídku.
Můžete se mi prosím ozvat na číslo 775 519 899 nebo mail bara.berkova@gmail.com?

Děkuji.
Berková Bára
barboraberkova

Příspěvekod Honza » stř 20. črc 2011 18:31:33

Dobrý den, nevím jestli je to ješte možne ale měl bych vážný zájem o práci v Paříži. Dnes jsem od tamtut přijel a hned jsem začal hledat práci v Paříži mužu odjed hned. Prosíl bych o bližší informace. NewBeda@seznam.cz - JenJeden22@seznam.cz Děkuji Ján
Honza

Příspěvekod ivemi69 » sob 22. říj 2011 17:46:10

[quote="Daniel.berk"]Ahoj,nabízím praci v Pařízi a to na pozice jako pokojská,pomocná síla do kuchyně a na mytí nádobí,a portýr.Termin nastupu je 4.-5.7 2011 a to na dobu min.1měsíce,franc.jazyk neni podmínkou.Pokud máte zajem tak mi zde zanechte odpověd i s kontaktem na vás a já se vám ozvu,ale prosím jen vážní zájemci.Děkuji Daniel[/quote]

Danieli, prosím, nevíš o nějaké takové podobné pozici aktuálně? Jako pokojská mám zkušenosti i dobré reference. Díky, Iveta
ivemi69

Příspěvekod chosse11 » pon 26. pro 2011 1:38:25

ahoj, prosím, jestli by se našla nějaká práce v Paříři, tak bych ji vzal. Jsem vyučený truhlář, je mi 34. Děkuji josef.lucak@tiscali.cz
chosse11

Další

Zpět na Práce v zahraničí