Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

agentura human resource

Nabídky práce au-pair, zážitky a zkušenosti z au-pair pobytů.

agentura human resource

Příspěvekod LuckazPlzně » úte 13. pro 2011 15:58:50

Ahojky všem. Chci se zeptat, zda někdo máte zkušenosti s personální agenturou human resource ( http://www.humanresource.cz) Moc bych chtěla v létě vycestovat do Irska za prací a zdokonalení angličtiny,ale nechci naletět a přijít tak o peníze...Taky budu moc ráda za udělení cenných rad, kontaktů,popř. parťáka co by to chtěl(a) taky zkusit, jak je tu několikrát řečeno, ve dvou se to lépe táhne:-) Mějte se a předem díky za odpověď Lucka
LuckazPlzně

Re: agentura human resource

Příspěvekod Hanka.Kutiska » úte 10. led 2012 19:36:50

Ahojky, ráda bych byla v zahraničí na brigádě a jak si napsala ve dvou se to lépe táhne. Tak jestli jsi něco našla a nemáš ještě kamarádku sebou. Tak mi můžeš napsat na hanka.kutiska@seznam.cz
Hanka.Kutiska

Příspěvekod Olli » úte 24. led 2012 0:30:09

Ahoj, také zvažuji o vycestování za prací do zahraní a to s touto agenturou, ale zatím nemohu najít žádné zkušenosti lidí co s ní jeli.
Pokud by si chtěla, tak já mám v plánu vyrazit na začátku prázdnin. Můj mejl je Gild@seznam.cz
Olli

Příspěvekod neely » sob 04. úno 2012 1:01:36

Ahoj, já jsem taky koukala tuto agenturu a chtěla bych přes ně do Španělska ale také jsem o nich zatím neslyšela tak nevím ....
neely

Příspěvekod déčko » sob 18. úno 2012 13:52:08

neely:
ahoj, taky bychom chtěly jet s kamarádkou v létě pracovat do španělska a narazila jsem na tuhle agenturu, ale bohužel toho o nich vím zatím tolik, co ty :D tak můžeme spojit síly! :)
déčko

Re: Agentura Human Resource

Příspěvekod Znalec » čtv 15. bře 2012 18:43:10

Varování! Stopy opět vedou k velkopodvodníkovi T.K. ze Zlína. Předmětná stránka je pouze klonem na mnoha dalších, kde tento výtečník sliboval tisícům mladých Čechů doslova modré z nebe a pak posílal bezcenné infce, ježto si klidně můžete stáhnlout sami z Internetu! Řešilo se to už i soudně, ba i reportáže v televizi byly. Naivek a hlupáků je však vždy dost! NEBRAT!!!
Znalec

Příspěvekod Návštěvník » stř 04. dub 2012 17:06:01

[quote="Hanka.Kutiska"]Ahojky, ráda bych byla v zahraničí na brigádě a jak si napsala ve dvou se to lépe táhne. Tak jestli jsi něco našla a nemáš ještě kamarádku sebou. Tak mi můžeš napsat na hanka.kutiskas@seznam.cz[/quote]. Dosud jsem byla s nimi spokojena.
Návštěvník

Re: Agentura Human Resource

Příspěvekod Tatar » stř 04. dub 2012 17:09:11

Ja jsem s nimi byla spokojena. Agentura patří Student Agency a nabízím v podstatě stejně služby. Nicméně předem neplatíte poplatky, takže balík ušetříte.
Tatar

Příspěvekod jtom » stř 04. dub 2012 20:00:33

[quote="Tatar"]Ja jsem s nimi byla spokojena. Agentura patří Student Agency a nabízím v podstatě stejně služby. Nicméně předem neplatíte poplatky, takže balík ušetříte.[/quote]

Je to podvod!!!!
jtom

Příspěvekod Marton » čtv 10. kvě 2012 19:30:03

Dobrý den,

já jsem byl s agenturou spokojen. Nevím, co tu ostatní remcají. Jsou to zřejmě socky a cikání.

"Marton"
Marton

Další

Zpět na Au-pair - nabídky práce