Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

Cesko-Americka rodina hleda au-pair (California)

Nabídky práce au-pair v anglicky mluvících zemích. Pokud víte o nějaké zajímavé nabídce na au-pair v anglicky mluvící rodině, vložte ji sem.

Cesko-Americka rodina hleda au-pair (California)

Příspěvekod Jirka » úte 07. čer 2011 8:09:59

Hledame au-pair na dlouhodoby pobyt v cesko-americke rodine v USA. Bydlime kousek od Los Angeles v Kalifornii. Mame dve dcery. Jedne je 1.5 a druhe 2.5. Radi bychom nasli nekoho kdo ma zkusenosti s detmi a chtel by se stat clenem nasi rodiny na delsi dobu (klidne i na cely rok). Anglictina neni vubec podminkou. Vice informaci pres email. (jirin@email.cz). Diky.
Jirka

Re: Cesko-Americka rodina hleda au-pair (California)

Příspěvekod Vladka » stř 08. čer 2011 13:13:34

Zajimam se o praci jako au-pair zkusenosti mam bohate je mi 45let a od zari 2011 muzu kamkoliv odjet pokud budete mit zajem napiste mi na email B.Pussy@seznam.cz rada vam vice o sobe napisi preji hezky den. Vladka Brhlacova
Vladka

Příspěvekod lucka » čtv 09. čer 2011 15:11:52

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na více informací, prosím poslat na Lucik.nov@gmail.com....Mě je 19 let a měla bych zájem pracovat jako au pair..Bohužel nemám zatím žádně zkušenosti s dětmi, ale děti mám ráda a rychle se učím nové věci, jsem spolehlivá a milá.... Děkuji
lucka

Příspěvekod ena.mullerova » stř 22. čer 2011 18:09:13

Dobrý den. Měla bych zájem o tuto práci. Je mi 19 let, ale s dětmi mám velkou zkušenost. Doma mám 4letou sestřičku a sousedům občas hlídám děti.Právě jsem úspěšně ukončila Střední pedagogickou školu. Děti mám velmi ráda. Hlavně takhle malé. Prosím o podrobnosti na e-mail ena.mullerova@seznam.cz. Děkuji Lenka
ena.mullerova

Příspěvekod Tomass » pon 27. čer 2011 18:04:37

Zdravim vas , je mi 31 let a pochazim z Brna. S detmi mam zkusenosti dost, ja sam mam dvě dcery. V CR pracuji jako zdr. sestra na zachranne sluzbe. Kontakt na me je tom.svoboda.tom@seznam.cz Pokud budete chtit, zaslu i zivotopis...., zatim se mejte Tomas .
Tomass

Příspěvekod misakrajcova » úte 28. čer 2011 20:16:09

Dobrý den, velmi mě zaujala Vaše nabídka aupair. Mám zkušenosti s hlídáním dětí a ráda bych se ještě naučila dobře mluvit Aj. V současné době je mi 24 let a pracuji v Praze jako obchodní zástupce v autobazaru, ale nevidím důvod tady ještě zůstávat, protože chci něco víc poznat a naučit se jazyk. Jsem ochotná vyrazit co nejdříve. Pokud by Vás o mě něco více zajímalo, prosím o kontakt a email kam bych mohla poslat fotky.

děkuji Míša Krajčová, 24 let

tel: 736 657 953, email: misakrajcova@seznam.cz
misakrajcova

Příspěvekod NinaPryclov » stř 06. črc 2011 23:50:59

Dobrý den,
jmenuji se Nina Pryclová a právě jsem odmaturovala na manažerské akademii. Je mi téměř 19 let. Zkušenosti s dětmi mám, hlídala jsem holčičku od narození až do teď - je jí 6 let. K dětem mám velice kladný vztah. Hlásila jsem se na vysokou, ale nevyšlo to a tady mě nic nedrží. Tak hledám práci jako aupair. Chci spojit příjemné s užitečným - čas s dětmi a naučení jazyka. Odjet můžu na neomezenou dobu. Kdybych Vás zaujala, tady jsou na mne kontakty: 773027223, ninuskaaa@seznam.cz
NinaPryclov

Příspěvekod Denisa » úte 19. črc 2011 13:16:43

Dobrý den,

Vaše nabídka mě naprosto zaujala. Pocházím z Brna, je mi 20 let, mám dodělanou Obchodní Akademii a mohla bych klidně odjet na neomezenou dobu. S dětmi nějaké zkušenosti mám, občas jsem hlídala miminko a 4 letého chlapečka známým i v rodině máme jedno miminko :) .. Když budete mít zájem, zde je můj e-mail: Denisa.Zacho@seznam.cz . Děkuji a přeji hodně štěstí :)

S pozdravem
Denisa Zachovalová
Denisa

Příspěvekod Hanulka.G » pát 29. črc 2011 8:23:47

Dear family,

My name is Hana (25) and I come from the Czech republic. Two months ago, I finished my University (program-Marketing and business)Master’s degree. I enjoy working with children and Iwould like to improve my English so I think working as an au pair would be ideal for me.I worked as an au pair before. It was 4 years ago. I looked after 10 years old girl. Since them I havn´t use my English so I forgot so much I learned before.
I am always smile, active and very easy-going. I don’t complain often and I am very flexible. I’ve got a good sense of humour.
I like sport, reading, movies, studying, going out with friends. I would like to join an English class in England where I hope to find some new friends I can spend my free time with.
I am very good at cleaning. Of course, I am willing to clean your house but to be honest, I am looking for a job as an au pair and not as a cleaner so I am looking for a family which will be fair to me and let me enjoy the children more than a hoover :-).
I am worrying about my English. I quite understand what people tell but maybe I will have some problems with speaking corectly. I will do my best but please be patient with me.
I am looking forward to a nice friendly family who will take me as a member of the family.
To be honest to you, I would like to improve my English becouse my future job and I like children, playing with them, look after them and I think this is the best way how to learn English and improve it and also start to speak fluently.
If possible, I would prefere speak English in your family (and with you too:-) to improve this language.

My e-mail: hanulka.g@seznam.cz
Hanulka.G

Příspěvekod Katka » stř 21. pro 2011 7:28:09

Čaute jsme už měsíc v L.A. a s prací je to fakt bída tak jsem se chtěla zeptat jestli nemáte nějaké známé nebo nějaké tipy :-) jestli jo budu opravdu moc vděčná děkuji zatim nashle :-)
Můj email : Lo3ve@seznam.cz
Katka

Další

Zpět na Au-pair v anglicky mluvících rodinách