Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

APOFRUIT-pan STOJKA

Nabídka práce v zahraničí. Rady a návody, jak sehnat práci v zahraničí.
Pravidla fóra
Pokud víte o zajímavé nabídce práce v zahraničí, vložte ji do fóra jako samostatný příspěvěk. Příspěvky vyjadřují osobní názory uživatelů fóra a redakce Nazkušenou.cz za ně neodpovídá.

APOFRUIT-pan STOJKA

Příspěvekod patrik.pazdernik » stř 03. lis 2010 16:33:51

Přátelé,ohledně podvodníka pana Stojky se svojí rádoby firmou apofruit.eu shromažďujeme podrobnosti ohledně podání hromadné žaloby..Každý sám za sebe ji samozřejmě podat může,ale do 5 tis.Kč se jedná stále jen o přestupek.Trestní oznámení je smysluplné podávat až po nedodržení termínu odjezdu ze strany pana Stojky.
Pokud chcete předejít dalšímu podvodnému řádění tohoto muže,pošlete prosím na mailovou adresu patrik.pazdernik@seznam.cz či na mail melmel@seznam.cz Vaše jméno,bydliště a telefonický kontakt na Vás.Tyto informace shromažďuji já Patrik Pazderník-776839693 a paní Helena Vitovská-603207868 pro policii ČR-víme všichni,že mají na vše ,,času dost",a proto bychom chtěli mít seznam co nejvíce lidí a ten jim předat,aby se začalo něco dít co možná nejdříve.Jsem s pozdravem a doufám v naší spolupráci.Patrik
patrik.pazdernik

Re: APOFRUIT-pan STOJKA

Příspěvekod MAKOVANORA@email.cz » čtv 04. lis 2010 13:06:23

dobry den ja jsem byl take panem stjkou podveden take jsem mu poslal penize na bu na cestovne ale jse uz neozval rad bych se k hromadne zalobje přidal moje adresa je MAKO EDUARD JICINSKA 51 KOPIDLNO 50732 OKR JICIN kontakt namne je721888591 tešsim se na spolupraci a doufam ze toho parchanta chitnou a zavzou s pozdravem Eda
MAKOVANORA@email.cz

Zpět na Práce v zahraničí