[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 118: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 118: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
nazkusenou.cz • Zobrazit téma - Hledáme někoho do Party pro práci v UK

Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

Hledáme někoho do Party pro práci v UK

Nabídka práce v zahraničí. Rady a návody, jak sehnat práci v zahraničí.
Pravidla fóra
Pokud víte o zajímavé nabídce práce v zahraničí, vložte ji do fóra jako samostatný příspěvěk. Příspěvky vyjadřují osobní názory uživatelů fóra a redakce Nazkušenou.cz za ně neodpovídá.

Hledáme někoho do Party pro práci v UK

Příspěvekod 7ukas » úte 07. zář 2010 20:22:24

Dobrý den,

já a můj kámoš hledáme někoho kdo by s námi vycestoval 30.9.2010 do Edinburghu ..

Jedeme tam díky jedné britsko české agentuře - každý říka , že to je podvod ,ale podle mě si jen léčí komplexi!

Kdo by měl zájem jet s námi tak mi napište na e-mail: 7ukas@seznam.cz nebo na icq 252-712-727

Pokud si nekdo mysli ze to je podvod ,poslete mi nejake dukazy na firmu AZ Team Work... Pokud nikdo nema treba foto "udajnych hroznych baraku" tak at se jde zahrabat...
7ukas

Re: Hledáme někoho do Party pro práci v UK

Příspěvekod 7ukas » pon 13. zář 2010 14:51:12

máš důkazy? ... pokud nikdo nema nejaky dukaz tak to nemusi byt podvod
7ukas

Příspěvekod Návštěvník » pon 13. zář 2010 15:06:08

Návštěvník

Příspěvekod Návštěvník » úte 14. zář 2010 13:34:44

Návštěvník

Zpět na Práce v zahraničí