Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

Liverpool - prosim o radu! :-)

Nabídka práce v zahraničí. Rady a návody, jak sehnat práci v zahraničí.
Pravidla fóra
Pokud víte o zajímavé nabídce práce v zahraničí, vložte ji do fóra jako samostatný příspěvěk. Příspěvky vyjadřují osobní názory uživatelů fóra a redakce Nazkušenou.cz za ně neodpovídá.

Liverpool - prosim o radu! :-)

Příspěvekod Sedan » pát 23. črc 2010 5:11:57

Má tu někdo prosím zkušenosti s životem a prací v Liverpoolu? Chystám se tam nejspíše natrvalo.. a Liverpool je moje vysněné město.. předem díky za info.. jinak je mi 19, ted od září bych měl jít do 4. ročníku střední školy, ale pokud to doma všechno vyjde, chci odcestovat už během srpna/září.. Doufám, že se někdo ozvete, protože přímo na Liverpool jsem nikde ohlasy neviděl :-) Díky , Michal :)
Sedan

Re: Liverpool - prosim o radu! :-)

Příspěvekod Petr777 » ned 25. črc 2010 20:31:31

Ahoj, ja ti radu dam. Sice neziju v Liverpoolu, ale nejlepsi je prijet tak v cervnu nebo v zari. Vetsinou zamestnavatele hledaji lidi. Ziskat praci v jakemkoliv meste neni sranda, slusna fronta na par volnych mist.
Petr777

Příspěvekod Sedan » ned 25. črc 2010 22:48:29

Ja jsem si právě říkal že bude nejlepší přijet na konci sprna, když studenti budou odjíždět zpět do škola a uvolní se volná místa. Díky moc :-)
Sedan

Příspěvekod Petr777 » pon 26. črc 2010 16:53:27

Jestli se uvolni neni jiste. Musis sledovat nabidky online. Napr. McDonald's, KFC, Burger King maji online nabidku pozic. Koukal jsem treba na McDonald's a uz prakticky ted neberou.
Petr777

Zpět na Práce v zahraničí