Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

Práce v USA na Floridě

Nabídka práce v zahraničí. Rady a návody, jak sehnat práci v zahraničí.
Pravidla fóra
Pokud víte o zajímavé nabídce práce v zahraničí, vložte ji do fóra jako samostatný příspěvěk. Příspěvky vyjadřují osobní názory uživatelů fóra a redakce Nazkušenou.cz za ně neodpovídá.

Práce v USA na Floridě

Příspěvekod HonzaFL » ned 22. úno 2009 17:06:18

Chtěl jsem tuto již neaktuální zprávu smazat... nicméně... Work and Travel rulez lidi... kdo je na VŠ ... jezděte do USA... !!! už se vám to takhle nikdy nepoštěstí, já byl 3x a teď po škole... každý den v práce domů práce domů práce domů... vzpomínám jak to bylo úžasné...

USA rulez!
Naposledy upravil HonzaFL dne pát 04. bře 2011 0:39:55, celkově upraveno 1
HonzaFL

Re: Práce v USA na Floridě

Příspěvekod Návštěvník » pát 29. led 2010 14:22:00

Ahoj,
jmenuji se Hanka, je mi 20let a sháním práci v USA. Pokud mi můžeš podat bližší informace (na jak dlouho tam jezdíš aj.) budu ráda.
Návštěvník

Příspěvekod Návštěvník » ned 31. led 2010 20:26:22

Ahoj tady Milan (20 let) měl bych zájem o práci na floridě.
Zajímalo by mě jak to tam je s délkou pobytu. děkuji za odpověd
5Bochnam.czna@sez
Návštěvník

Příspěvekod Mila » sob 06. bře 2010 5:37:25

Ahoj.Muzes tam byt maximalne 3 mesice ale pocitej s tim ze pracovni vizum tezko dostanes.Jedine delat na cerno.Uz je jina doba.Zkus na podzim loterii o zelenou kartu.Za tu loterii nic neplat!!!Nenalet podvodnikum.Ta loterie je legalni.A nebo zkusit nejakou skolu v USA.Moznosti jsou.
Mila

Příspěvekod Návštěvník » čtv 01. dub 2010 16:47:14

Zdravím tady Aleš 23let, měl bych zájem o jakoukoliv práci v US, rád bych se dozvěděl nějaké bližší informace, případě zkontaktoval s někým kdo tam jezdí pravidelně a má osobní zkušenosti i případně nějaké kontakty...

můj e-mail:orsagales@centrum.cz

děkuji hezký den Aleš
Návštěvník

Příspěvekod vadio.gitazy » sob 22. kvě 2010 12:31:43

Ahoj, jmenuji se Vláďa (22) a se svoji přítelkyní hledáme práci nejlíp na Floridě. Nejradši by jsme se spojili s nějakými Čechy co už tam jsou a nebo s někým kdo tam jezdí pravidelně a hledá k sobě ještě někoho. Nejsme omezeni časem, takže se můžeme se domluvit kdykoli. ;)
Jinak kontaktovat nás můžete na:
vadio.gitazy@gmail.com
vadio.gitazy

Příspěvekod Paulie » úte 25. kvě 2010 19:10:33

Ahoj tady Pavel.
Jsem VŠ student a měl bych zájem o práci v USA. Je mi 22.

Ozvi se prosimtě
gainner99@gmail.com
Paulie

Příspěvekod magic » stř 09. čer 2010 13:00:10

Dobrý den sháním práci kdekoliv v usa i na Floridě můžu delat skladníka uklizeče herce komparzistu kouzelníka sběrače ovoce a můžu se zaučit pro proškolení i na plavčíka i barmana můžu dělat i vrátnýho.kontaktujte mě na mail big.rossinni@seznam.cz
magic

Příspěvekod lukas.red » stř 23. čer 2010 13:09:38

ahoj všem shamim jakoukoli praci v USA všechno potrebné k odletu už mam zařízené ale nechce se mi tam jet jen tak na blind!nevite nahodou na koho se obrátit děkuju předem.Lukáš
lukas.red

Příspěvekod Lukáš Kubásek » stř 23. čer 2010 13:24:25

Ahoj lidičky vše jsem si zařídil pro odlet do USA ale chtěl bych tam zkusit pracovat dělal jsem hodně prácí a i mam velkou zkušenost ve stavebnictví,modelingem,osobním trenerem,ulidových firmách,řízení aut jako smluvní přepravu kdyby náhodou někdo o něčem vědel tak prosím napište na
lukas.red@seznam.cz Děkuji moc s pozdravem Lukáš
Lukáš Kubásek

Další

Zpět na Práce v zahraničí