Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

wellpack.cz

Nabídka práce v zahraničí. Rady a návody, jak sehnat práci v zahraničí.
Pravidla fóra
Pokud víte o zajímavé nabídce práce v zahraničí, vložte ji do fóra jako samostatný příspěvěk. Příspěvky vyjadřují osobní názory uživatelů fóra a redakce Nazkušenou.cz za ně neodpovídá.

Re: wellpack.cz

Příspěvekod lukybuky » stř 24. črc 2013 23:05:50

Pracoval jsem tam před odjezdem do Rakouska, smlouvu jsem mel a mam a všichni kolem taky.
lukybuky

Příspěvekod Stano » pon 05. srp 2013 13:26:10

Zdravim - konecne z Francie :D uz sem tomu neveril ale vyslo to. Od zacatu sem chtel Francii ale rekli mi ze musim zacit v Nemecku. Tak sem to rysknul a odjev v cervnu do Nemecka. Reknu vam uz v Nemecku to byla makacka po dvou tejdnech sem si neumnel predstavit ze to muze bejt jeste rychlejsi.... ale asi sem byl dobrej :lol: zkratka Francii mi uz po mesici nabidli!!! jsem tu dva tejdny a este si zvykam.... fakt nekecali a je to jeste vetsi hukot navic v noci no ale ve dne bych tu v tom vedru chcipnul! doufam ze tu vydrzim mistni sef je dost narocnej a prisnej borecek staci jeden blbej pohled a uz mas prusvih. ale kdo maka tak je v pohode. kluci tu jsou dobry ubytovani takova klasika no samy chlapi takze necekejte zadnej Continental. Jdu nachytat nakej bronz, zdravim do Cech!
Stano

Příspěvekod mirda » pon 05. srp 2013 14:35:21

co všechno si musel splnit na tu francii? jak je to s dopravou do Francie?
mirda

Příspěvekod Tommy » úte 06. srp 2013 5:16:30

Nevim no, je to taková otročina za pár kaček, 3 měsíce sem pro ně pracoval, protože sem se chtěl kouknout do Francie a jelikož neumim francouzky, tak to byla jedna z možností, jak se dostat kousek od Marseille a poznat Francii, ale popravdě práce je to hrozná a otročit takhle celý život pro mně není, dá se to dělat tak do 30, ale odrovnaný záda a hlavně připadáš si jen jako robot bez absolutně žádnýho karierního růstu a u týhle práce opravdu nemusíš přemýšlet a každý den zažíváš šílený stereotyp s žádnou budoucí vidinou.Chápu, že někomu to může vyhovovat, když ho šéf někam postaví a řekne mu, že to má takhle rovnat na paletu a co nejrychleji, ale práci, co pochopim do minuty nechci dělat celej život, neřikám kdyby asponň za to ty prachy stály, ale pokud nejsem moula, tak se dá vydělat jinde mnohem víc,za mnohem pohodovější práci, pokud někomu jde o francouzštinu, jako šlo mně, tak tady se jí moc nenaučíte.Fyzicky to těžká práce je, ale dá se na to po pár týdnech zvyknout, ale že si připadáte jenom jako naprogramovanej robot, bez nějaké vidiny do budoucna, na to sem si já nezvykl. Je to každého otázka co od toho očekává, já si představoval, že kromě práce procestuju celou Francii a okolní státy a že se naučim francouzsky nebo že aspoň vydělám nějaký prachy, ale když sem zjistil, že za to beru stejný nebo spíš i horší peníze než kdybych žil v ČR a krom jihu Francie sem nikde nebyl, francouzky sem si neměl v práci s kym pokecat, tak sem se rozhodl jet do Anglie, kde po 2 letech nošení jídel v restauraci, mám nejen procestován skoro celej svět a angličtinu jsem se naučil na dobré úrovni, ale přes nošení jídel a pití, poté klasický číšník a barman, přes supervisora až na managera restaurace. O tom bych si mohl nechat v této fabrice jenom zdát, myslím si že dodneška tam dělají ti stejní lidé co dělali semnou pořád tu stejnou práci, dneska možná jen víc naříkaj, že je bolej záda.
Kdybych se mohl rozhodovat dneska, zkusil bych buď Rakousko nebo Norsko, ale to jen kvůli tomu, že mam rád hory, Francie je taky krásná země, ale z okna továrny toho člověk moc nevidí :(
Tommy

Příspěvekod Stano » stř 07. srp 2013 10:40:06

[quote="mirda"]co všechno si musel splnit na tu francii? jak je to s dopravou do Francie?[/quote]

Ahoj Mirdo, pokud chces do francie, musis projit vyberovym rizenim - byl to pohovor s nakou zenskou a pak jeden den ukazat v provozu co umis, ja jel nekam k Vidni. a hlave nejdriv vzit nemecko, pochopil jsem ze je to naka vychozi zastavka pro francii. Pak jen zvladnout to tempo a sefovi rict ze chces do francie a cekat ;)
cestu si musis zacvakat sam ale z firmi mi pomohli sehnat spoj a sef se mnou dokonce sel koupit listek. Ve francii pracujes primo pod frantikama tak este potrebujes rodnej list ve francoustine ale o to mi taky pomohla zajistit firma.
tak zdar
Stano

Příspěvekod Stano » stř 07. srp 2013 10:55:30

[quote="Tommy"]Nevim no, je to taková otročina za pár kaček, 3 měsíce sem pro ně pracoval, protože sem se chtěl kouknout do Francie a jelikož neumim francouzky, tak to byla jedna z možností, jak se dostat kousek od Marseille a poznat Francii, ale popravdě práce je to hrozná a otročit takhle celý život pro mně není, dá se to dělat tak do 30, ale odrovnaný záda a hlavně připadáš si jen jako robot bez absolutně žádnýho karierního růstu a u týhle práce opravdu nemusíš přemýšlet a každý den zažíváš šílený stereotyp s žádnou budoucí vidinou.Chápu, že někomu to může vyhovovat, když ho šéf někam postaví a řekne mu, že to má takhle rovnat na paletu a co nejrychleji, ale práci, co pochopim do minuty nechci dělat celej život, neřikám kdyby asponň za to ty prachy stály, ale pokud nejsem moula, tak se dá vydělat jinde mnohem víc,za mnohem pohodovější práci, pokud někomu jde o francouzštinu, jako šlo mně, tak tady se jí moc nenaučíte.Fyzicky to těžká práce je, ale dá se na to po pár týdnech zvyknout, ale že si připadáte jenom jako naprogramovanej robot, bez nějaké vidiny do budoucna, na to sem si já nezvykl. Je to každého otázka co od toho očekává, já si představoval, že kromě práce procestuju celou Francii a okolní státy a že se naučim francouzsky nebo že aspoň vydělám nějaký prachy, ale když sem zjistil, že za to beru stejný nebo spíš i horší peníze než kdybych žil v ČR a krom jihu Francie sem nikde nebyl, francouzky sem si neměl v práci s kym pokecat, tak sem se rozhodl jet do Anglie, kde po 2 letech nošení jídel v restauraci, mám nejen procestován skoro celej svět a angličtinu jsem se naučil na dobré úrovni, ale přes nošení jídel a pití, poté klasický číšník a barman, přes supervisora až na managera restaurace. O tom bych si mohl nechat v této fabrice jenom zdát, myslím si že dodneška tam dělají ti stejní lidé co dělali semnou pořád tu stejnou práci, dneska možná jen víc naříkaj, že je bolej záda.
Kdybych se mohl rozhodovat dneska, zkusil bych buď Rakousko nebo Norsko, ale to jen kvůli tomu, že mam rád hory, Francie je taky krásná země, ale z okna továrny toho člověk moc nevidí :([/quote]

A kdes pracoval pred francii - duisburg nebo crailsheim? ze te to tak prekvapilo? rozhodne bych necekal ze pri tyhle praci budu mluvit francousky.... jo po praci jasny pokud neprospis celej den. to ze je to rutina a stereotyp prece vi kazdej kdo de do francie a nakej posun? no jasne muzes treba jezdit s jesterkou pokud to zmaknes a mas papiry. pro me je to prace za docela dobry prachy a mam tu zajisteny zazemi a sam nemusim nic resit, to mi vyhovuje. docela by me zajimalo cos delal v CR zes vydelaval stejny prachy
jinak bejvalka delala servirku a zada mela vic zniceny nez mam ja a do toho votravny hosti co si furt neco vymejslej... tak fakt nevim asi to kazdej vidime inac.
Stano

Příspěvekod Rob » stř 14. srp 2013 21:00:18

Zdarec lidi je mozne odjet s pritelkou? mislim jako jesli nas vemou oba na tu praci miti beden. Samotnymu se mi nejak nechce :lol:
Rob

Příspěvekod tomik » čtv 15. srp 2013 8:48:17

zdravim. kolik času trva, nez mě skontaktují? psal sem jim minulej tejden, odepsala mi nejaka zenska, poslala my nejaky info a otazky a zatym nic.
tomik

Příspěvekod Olda » čtv 15. srp 2013 14:22:54

[quote="tomik"]zdravim. kolik času trva, nez mě skontaktují? psal sem jim minulej tejden, odepsala mi nejaka zenska, poslala my nejaky info a otazky a zatym nic.[/quote]

ahoj hele tezko ric ja uz sem po pohovoru a cekam na praktickou skousku nekam do Rakouska, posilal sem jim zivotopis nekdy v pulce cervence. takze moc rychly to neni ale me to nejak nevadi hlavne kdyz me poslou pryc vodsad.
Olda

Příspěvekod fero » sob 17. srp 2013 23:32:17

Pritelkyni bych radsi sebou nebral neznam babu ktera by takovouhle drinu dala. Teda vlastne znam, jednu, ale tu bych zasejc nechtel za pritelkyni :lol:
fero

PředchozíDalší

Zpět na Práce v zahraničí