Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

wellpack.cz

Nabídka práce v zahraničí. Rady a návody, jak sehnat práci v zahraničí.
Pravidla fóra
Pokud víte o zajímavé nabídce práce v zahraničí, vložte ji do fóra jako samostatný příspěvěk. Příspěvky vyjadřují osobní názory uživatelů fóra a redakce Nazkušenou.cz za ně neodpovídá.

Re: wellpack.cz

Příspěvekod Milan » pát 07. čer 2013 8:55:31

[quote="Milan"]u wellpacku pracuju už dýl jak rok - jako brigádník v Praze. Dostal jsem vždy to co mi slíbyli (myslím peníze), ještě když jsem peníze potřeboval dřív, třeba na nájem, tak mi to vedoucí zařídila. Teď mi nabídli práci v Německu, že potřebujou spolehlivýho člověka, jen že musím projít zkouškou. Tak když projdu, tak určitě pojedu. S touhle firmou se nebojím, že by mě nechali ve štychu.[/quote]

Zkouškou jsem teda prošel a vypadá to že vyrážím do Němec :D asi mi dost pomohlo, že semnou měly dobrou skušenost z brigád. zkouška byla fakt záhul, ale dalo se to vydžet. V německu je prý ještě rychlejší - docela se těším, tady mě nic nedrží. Ozvu se pak přímo z němec ;)
Milan

Příspěvekod zuvacka » pát 07. čer 2013 9:53:14

pracujem pre well pack v rakúsku a som baba! je to makačka, ale super chalani okolo, do viedne na nakupy handričiek čo by kameňom dohodil;) neviem, čo všetci majú, ale ja by som nemenila. jo a prachy sú tu husté! ted sme hádzali prvú ligu sviatok nesviatok (za to máme potom náhradné voľno) a čakám okolo 1100 eur čistého. ale nemám ubytko od well packu a do roboty si zadok vozím sama, radšej idem po vlastnej osi. tak odčítajte tak 300 eur minimálne. kámoš z moravy má ubytko cez firmu a nemusí sa o nič starať, dohadovať s žiadnym blbom (majiteľom bytu) a stojí ho to aj s vozením do práce a elektrinou okolo 200 éčok. ps: rakúsko je ale za odmenu! nesmiete mať exekúcie, chlastať, brať drogy a musíte fakt brutálne makať podľa toho, ako frčí trh s ovocím a zeleninou a sú debny .. ak ste flexibilný a psychicky odolní, je to raj pre gastarbeiterov;)
zuvacka

Příspěvekod zuvacka » pát 07. čer 2013 9:55:41

pracujem pre well pack v rakúsku a som baba! je to makačka, ale super chalani okolo, do viedne na nakupy handričiek čo by kameňom dohodil;) neviem, čo všetci majú, ale ja by som nemenila. jo a prachy sú tu husté! ted sme hádzali prvú ligu sviatok nesviatok (za to máme potom náhradné voľno) a čakám okolo 1100 eur čistého. ale nemám ubytko od well packu a do roboty si zadok vozím sama, radšej idem po vlastnej osi. tak odčítajte tak 300 eur minimálne. kámoš z moravy má ubytko cez firmu a nemusí sa o nič starať, dohadovať s žiadnym blbo (majiteľom bytu) a stojí ho to aj s vozením do práce a elektrinou okolo 200 éčok. ps: rakúsko je ale za odmenu! nesmiete mať exekúcie, chlastať, brať drogy a musíte fakt brutálne makať podľa toho, ako frčí trh s ovocím a zeleninou a sú debny .. ak ste flexibilný a psychicky odolní, je to raj pre gastarbeiterov;)
zuvacka

Příspěvekod Franta » pát 07. čer 2013 13:01:08

[quote="Franta"]Zdar, tak to je super - teď co si z toho všeho vybrat .... Co mi ale přijde uhozené, že když už dáš dost peněz za cestu do Německa, tak si nesnažíš ty peníze vydělat zpátky. Vlastně do té práce ani nenastoupíš - tomu fakt nerozumím.... holt asi jsme každý jiná povaha....
Já jsem zatím poslal CV tak uvidím jak pořídím - není nad vlastní zkušenost.[/quote]

zdravim z Nemecka - trvalo to dyl nez jsem cekal, ale nakonec to klaplo. Prvni tejden jsem asi pochopil, ze nekdo utek.... ale jde o to se nezaleknout, neni to pro slabe povahy, preziji jen ty nejsilnejsi :lol: Druhej tejden uz byl lepsi, lidi tu sou fajn, lidsky pristup....
navic uz se tesim na fotbal!
Franta

Příspěvekod Majkl » ned 09. čer 2013 11:48:36

[quote="Rado"][quote="Roman"]Ahoj,

nevite jak funguji zkoušky v Sadske ? Kolik se plati atd ?[/quote]

Zkouska je neplacena[/quote]

Byl jsem na zkoušce minulej tejden, před zkouškou sem podepsal dohodu a rovnou mi byly po zkoušce vyplacený peníze, byl jsem u vídně, chlapy tam byli vpohodě, eště ale nevím výsledek, prej maj hodně uchazečů, tak to trvá
Majkl

Příspěvekod Primer » ned 09. čer 2013 19:05:20

Zdar, Mám v plánu si zajít do té firmy jelikož bych tam chtěl dělat. Dělá mi tam kamarád, kterýho teď přeřadili do francie no abych pravdu řek. Lepší dělat za čisích 20 tis a víc než v hloupým tesku za 300€ a z toho si ještě platit nájem. Z práce chodím strhanej jak pes což mi nevadí mám rád tězkou i lehkou práci důležitý je aby za to bylo za placeno :) což mi příjde že wellpack je asi nejzajímavější. No doufám že se tam dostanu:D :-)
Primer

Wellpack.cz

Příspěvekod Walda » stř 26. čer 2013 15:04:51

Ahoj,
kdo jste tam pracovali, nebo pracujete - co se tam dělá ?
Co všechno firma zajistí (a co popř. NE ?)
Díky, Walda
Walda

Ještě dotaz

Příspěvekod Pedro » pát 12. črc 2013 7:57:39

Ještě jeden dotaz - pokud je vše legální, tedy podle zákoníku práce, může mi někdo vysvětlit jak firma postupuje např. v případě pracovního úrazu během zkušební doby v Sadské? Připomínám že žádný z brigádníků nemá uzavřenou žádnou písemnou dohodu o činnosti.
Pedro

Příspěvekod Honza33 » stř 17. črc 2013 23:44:18

Co je to za blbost, každý ma normalne smlouvu, kam na ty hovadiny chodíš ?
Honza33

Příspěvekod Návštěvník » pon 22. črc 2013 7:49:37

[quote="Honza33"]Co je to za blbost, každý ma normalne smlouvu, kam na ty hovadiny chodíš ?[/quote]

..tohle vyprávěj svý bábě.
Návštěvník

PředchozíDalší

Zpět na Práce v zahraničí