Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

au-pair

Nabídky práce au-pair v anglicky mluvících zemích. Pokud víte o nějaké zajímavé nabídce na au-pair v anglicky mluvící rodině, vložte ji sem.

au-pair

Příspěvekod JANARADA » pát 04. bře 2011 0:00:25

hledame au-pair,cesko/americka rodina v UK prijme cesko/anglicky mluvici slecnu/pani k nasi 16 mesicni dceri od cervna 2011 minimalne na jeden rok.

janalevans@yahoo.co.uk
JANARADA

Re: au-pair

Příspěvekod swan03 » úte 15. bře 2011 17:26:08

Zdravím paní Jano,
zaujal mě Váš inezrát, a proto jsem se rozhodla Vám napsat s tím, že bych měla zájem o více informací.
swan03

Příspěvekod swan03 » úte 15. bře 2011 17:27:21

[quote="swan03"]Zdravím paní Jano,
zaujal mě Váš inezrát, a proto jsem se rozhodla Vám napsat s tím, že bych měla zájem o více informací.[/quote] můj email je ivetakoci@seznam.cz

S pozdravem Iveta
swan03

Příspěvekod Saula » čtv 07. dub 2011 13:10:57

Sháním práci v Anglii jako au pair a váš inzerát mě zaujal,zkušenosti s dětmi mám dobré.Prosila bych o zaslání více informací na email: kaja.mostkova@seznam.cz pokud je teda inzerát ještě platný.
Saula

Zpět na Au-pair v anglicky mluvících rodinách