Vím, že to není až tak úplně k tématu, ale chci to napsat, kde se dá, protože to nemá obdoby. Takže ve stručnosti: Kamarádka byla přes agenturu BRITJOB v rodině Kennedy na ostově Isle of Man. Byla tam se svým přítelem, a jelikož bylo hodně obtížné sehnat práci pro pár, vzali to. Měli dělat au-pair + drobné práce. Místo toho si z nich udělali otroky. Dětem pouze vařili po večerech, jinak kamarádka uklízela asi 15 místností každý den v rodině sice nesmírně bohatý, ale v rodině dobytků a zvířat, kteří si s prominutím neutírají ani zadky, když jdou na velkou. Pro představu mají třeba místnost s bronzem, který musela leštit, dále místnost se stříbrem... Její přítel odvážel děti a staral se o koně a podobně. Tohle všechno by za ty peníze ještě někdo snesl, ale oni byli pod neustálým tlakem. Rodina jim nadávala, byla věčně nespokojená a kromě toho, že všichni byli hrozný prasata, tak jejich děti si vymýšleli různé intriky a lži, aby dostal pár vynadáno. Tímto bych chtěla předejít tomu, aby nějaký pár zažil ještě něco pdoobného a budu se snažit to napsat, kam se dá. Já to s tou kamarádkou prožívala, jelikož jsem byla na stejném ostrově ve stejnou dobu, a dělala taky au-pair. Kdyby chtěl někdo bližší info, nebo cokoliv, kontaktujte mě na mail:
klarka.lolly@seznam.cz. Díky