Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

Au-pair 100 liber týdně London - bez registračních poplatků

Nabídky práce au-pair v anglicky mluvících zemích. Pokud víte o nějaké zajímavé nabídce na au-pair v anglicky mluvící rodině, vložte ji sem.

Re: Au-pair 100 liber týdně London - bez registračních poplatků

Příspěvekod macasoval » pon 11. led 2010 16:58:21

Dobrý den,

Četla jsem váš inzerát. A velmi mne zaujal. Zajímám se o práci jako au pair. Ráda bych se jí věnovala. Byla bych ráda za jakoukoliv informaci.
Předem děkuji,

S pozdravem Lucie
macasoval

Re: Au-pair 100 liber týdně London - bez registračních poplatků

Příspěvekod Kopretina » úte 12. led 2010 10:45:00

Lucie, když je v inzerátu napsáno, že je máte kontaktovat na email, tak je prosím kontaktujte na emailu! Nevím, jestli bych chtěla s dítětem nechat někoho, kdo není schopen ani následovat instrukce.
Kopretina

Re: Au-pair 100 liber týdně London - bez registračních popla

Příspěvekod KLARINA » úte 22. bře 2011 12:40:19

Vím, že to není až tak úplně k tématu, ale chci to napsat, kde se dá, protože to nemá obdoby. Takže ve stručnosti: Kamarádka byla přes agenturu BRITJOB v rodině Kennedy na ostově Isle of Man. Byla tam se svým přítelem, a jelikož bylo hodně obtížné sehnat práci pro pár, vzali to. Měli dělat au-pair + drobné práce. Místo toho si z nich udělali otroky. Dětem pouze vařili po večerech, jinak kamarádka uklízela asi 15 místností každý den v rodině sice nesmírně bohatý, ale v rodině dobytků a zvířat, kteří si s prominutím neutírají ani zadky, když jdou na velkou. Pro představu mají třeba místnost s bronzem, který musela leštit, dále místnost se stříbrem... Její přítel odvážel děti a staral se o koně a podobně. Tohle všechno by za ty peníze ještě někdo snesl, ale oni byli pod neustálým tlakem. Rodina jim nadávala, byla věčně nespokojená a kromě toho, že všichni byli hrozný prasata, tak jejich děti si vymýšleli různé intriky a lži, aby dostal pár vynadáno. Tímto bych chtěla předejít tomu, aby nějaký pár zažil ještě něco pdoobného a budu se snažit to napsat, kam se dá. Já to s tou kamarádkou prožívala, jelikož jsem byla na stejném ostrově ve stejnou dobu, a dělala taky au-pair. Kdyby chtěl někdo bližší info, nebo cokoliv, kontaktujte mě na mail: klarka.lolly@seznam.cz. Díky
KLARINA

Zpět na Au-pair v anglicky mluvících rodinách