Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

aupair USA

Nabídky práce au-pair v anglicky mluvících zemích. Pokud víte o nějaké zajímavé nabídce na au-pair v anglicky mluvící rodině, vložte ji sem.

aupair USA

Příspěvekod plavunka » pát 19. lis 2010 11:09:57

Hledam dívku au-pair pro česko-americkou rodinu mého bratra v Seattle, USA k 2měsíčnímu dítku. Nástup začátkem ledna. Výhodou jsou zanalost angličtiny /na dorozumění/, zkušenost s malými dětmi a příp. řidičák. Odměna 1000 USD měsíčně, zpáteční letenka. Kromě péče o dítě by se jednalo také o výpomoc s vařením a úklidem. Podrobností
sdělím dodatečně.
kontakt: sofia@tiscali.cz
plavunka

Re: aupair USA

Příspěvekod Martina Školníková » pon 22. lis 2010 14:40:44

Dobrý den,
zaujala mě Vaše nabídka au pair. Jsem studentka VŠ, je mi 23 let. S malými dětmi mám zkušenosti pouze hlídání u příbuzných, ale dětičky mám velmi ráda. Jsem řidička a angličtinu mám mírně pokročilou, časem bych určitě zlepšila :-) Časově bych mohla až od konce ledna do září. V případě dalším informací mě prosím kontaktujte.
S pozdravem
Martina Školníková
Martina Školníková

Zpět na Au-pair v anglicky mluvících rodinách