Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

Starší pár hledá výpomoc v domácnosti - kontakt v češtině

Nabídky práce au-pair v anglicky mluvících zemích. Pokud víte o nějaké zajímavé nabídce na au-pair v anglicky mluvící rodině, vložte ji sem.

Starší pár hledá výpomoc v domácnosti - kontakt v češtině

Příspěvekod Bára » pát 15. kvě 2009 10:27:42

Au pair wanted (Oxford)

Mila rodina blizko Oxfordu hlada au pair. Ak ste mlada, ambiciozna, vzdelana a chcete si zdokonalit anglictinu zatial co byvat s milou rodinkou (starsia pani a a pan) poslite list s vysvetlenim preco ste sa rozhodli ziadat o tuto poziciu a zivotopis na adresu mariachrenkova@hotmail.com. Pobyt s rodinou zahrna aj hodiny anglictiny na lokalnej skole v Oxforde s moznostou ziskania certifikatu plus kazdy mesiac plat za naslednujuce povinnosti.

Povinnosti au pair:
-vencenie dvoch psikov
-pomahanie v domacnosti (nezahrna varenie)
-chystanie domacnosti na oslavy a vecierky
-obcasne staranie sa o trojrocnu Ameliu ktora je vnuckou starsieho paru.

-dlzka kontraktu a pobyt s rodinou 1 rok
-(zacat pracovat co najskor)

Toto je jedinecna prilezitost, nezmeskajte a prihlaste sa teraz!

Zdroj: http://www.gumtree.com
Bára

Re: Starší pár hledá výpomoc v domácnosti - kontakt v češtině

Příspěvekod jakub77 » stř 27. kvě 2009 11:41:49

Dobrý den,
zaujal mne inzerát s prací-jak starší pár hledá výpomoc do rodiny.
Vím,že je to určeno pro ženy,každopádně by mne zajímalo,zda byste neměla něco podobného pro chlapce,muže?
Je mi 32 let,2x střední škola,snad komunikativní angličtina,praxi v péči o starší lidi,včetně vaření,úklidu,venčení psů apod.
Budu rád,když se mi ozvete.
Naposledy upravil jakub77 dne úte 16. čer 2009 13:12:11, celkově upraveno 1
jakub77

Příspěvekod Bára » stř 27. kvě 2009 11:48:20

Dobrý den,
většinou do této kategorie vkládáme inzeráty ze zahraničních webů. Pokud by se nějaká zajímavá nabídka pro muže našla, vložíme ji sem, ale je pravda, že momentálně se zaměřujeme spíše na nabídky pro aupair a rodiny většinou chtějí dívky. Sama ale mám kamaráda, který pracoval jako aupair v Americe, takže pokud chcete něco takového dělat, rodina se dajít dá. Sledujte i ostatní kategorie fóra nebo diskuze pod články, velice často se tam objevuje nabídka práce. Také vám můžu doporučit http://www.gumtree.com, kde je velké množství inzerátů s nabídkou prací v zahraničí. Hodně štěstí při hledání, jsem si jistá, že se pro vás vysněná práce najde :) Bára NaZkušenou.cz
Bára

Příspěvekod jakub77 » čtv 28. kvě 2009 17:06:58

Báro.děkuji vám za odpověď.
Na ten web jsem již tak před týdnem koukal,ale nic jsem zajímavého nenašel.
Každopádně,kdyby jste o něčem podobném věděla,zaslechla,budu rád.když se mi ozvete.
Děkuji a přeju pěkný den.
Naposledy upravil jakub77 dne úte 16. čer 2009 13:12:44, celkově upraveno 1
jakub77

Příspěvekod Bára » pon 01. čer 2009 11:01:09

Zrovna jsem narazila na inzerát, kde hledají i male or female aupair :) Vložila jsem ho i do nabídek pozic Au pair v anglicky mluvících rodinách.

Male or Female Au Pair wanted for friendly family in Sw London

Hi, we are looking for a new au pair to look after our 2 lovely boys (aged 8 and 6) from early June as our current au pair is returning to Brazil as he has finished his studies. We would ideally like someone who could stay a minimum of 1 year.

My husband and I work and so responsibilities would include (in term-time) 25 hours a week for things like; taking the boys to and from school, supervising homework and music practise, giving them supper and doing the household washing and ironing. In the holidays there would be additional hours of childcare required (taking the total to 35 hours a week.) We would also require 2 evenings of babysitting a week.

We live in a nice house in Putney and can offer lovely accomodation on the top floor with your own bathroom, bedroom and use of a seperate sitting room with TV, DVD etc. Wifi is also included.

We are offering a salary of £70 per week in term time and £90 per week in the holidays.

If you would like to know more please do not hesitate to e mail me for more information. We look forward to hearing from you:-)

Formulář pro odpověď najdete na http://www.gumtree.com/london/87/39645387.html

Zdroj: http://www.gumtree.com
Bára

Příspěvekod Barbora » úte 10. lis 2009 14:14:42

Dobrý den, na webu přetiskujeme některé inzeráty z gumtree.com (u inzerátu je vždy odkaz, kde jsme inzerát našli), které by mohly být zajímavé pro české zájemce o práci au-pair apod. Inzerenti jsou obvykle rádi, že se jejich nabídka dostane k širšímu počtu zájemců. Pokud se vám ale z jakéhokoli důvodu nelíbí, že jsme inzerát převzali, napište mi prosím do tohoto vlákna a já inzerát smažu. Omlouvám se, pokud jsme vám způsobili nějaké nepříjemnosti.

Barbora - Nazkušenou.cz
Barbora

Příspěvekod Diana Čížková » čtv 02. zář 2010 20:30:18

Dobrý den,

jmenuji se Diana Čížková, je mi 19 let a momentálně žiji v Oxfordu. Jsem tu krátkou dobu a hledám práci a bydlení. Samozřejmě bych i ráda studovala pokud by to bylo možné. To je mojí hlavní prioritou, proč jsem do Oxfordu vůbec jela. Mám vystudovanou střední školu s maturitou (Český jazyk, Anglický jazyk, Ekonomii a techniku cestovního ruchu a Marketing a management). Také jsem se učila 4 roky Španělský jazyk, takže základy mám. Zatím bydlím u známých, ale je to tu dost malé a koncem října si budu muset najít vlastní bydlení. A aby bylo na bydlení, tak musí být samozřejmě nějaká práce.

Tento inzerát mě velice zaujal, ale otázkou je, jestli je ještě aktuální.
Hledám práci podobného tipu. Děti a zvířata mám moc ráda, úklidu a jakékoliv pomoci v domácnosti se nebráním.
Ideální by bylo, kdyby to bylo v Oxfordu, nebo někde poblíž.

Ozvěte se mi prosím na e-mail : Diankkka@seznam.cz

Děkuji mockát, s pozdravem Diana Čížková
Diana Čížková

Zpět na Au-pair v anglicky mluvících rodinách