Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

Hledáme au-pair do Dubaje (UAE) na 1-2 roky

Nabídky práce au-pair v anglicky mluvících zemích. Pokud víte o nějaké zajímavé nabídce na au-pair v anglicky mluvící rodině, vložte ji sem.

Hledáme au-pair do Dubaje (UAE) na 1-2 roky

Příspěvekod aziza » stř 14. říj 2009 23:45:36

Do Dubaje hledáme hodnou au-pair slečnu, nebo paní hovořící anglicky ke dvěma dětem, chlapeček 4 roky, dívka 10 let. Rádi bychom našli au-pair, která by se dětem věnovala 5 dnů v týdnu, vypravila je do školky a do školy, kam je není potřeba odvážet, připravila dětem snídani a jednoduchá jídla v poledne a večer, dohlížela na domácí úkoly a dokázala je zaměstnat tak, aby neseděly zbytek dne jen u televize ;) , večer je nezbytná kontrola jejich osobní hygieny :D , pak uložit děti ke spánku. Nepožadujeme úklid domu, tento je zajišťován pomocnicí v domácnosti, která bydlí v domě.
Ráno cca 1 hodina práce se snídaní a vypravením dětí , pak volno do cca 14 hod, kdy se děti vrací domů. Od 14 hod do cca 20.00 starost o děti.
Ubytování, strava a naprostá podpora z naší strany je samozřejmostí.
Hradíme letenky tam i zpět stejně tak i v případě dovolené.
Odměna dohodou a ke spokojenosti au-pair.

Těšíme se na odpovědi na emailové adrese : aziza131@hotmail.com
aziza

Re: Hledáme au-pair do Dubaje (UAE) na 1-2 roky

Příspěvekod katkakesslerova » pát 30. říj 2009 13:17:45

Dobrý den,
Jsem Kateřina z Mostu. Chci se zeptat. Hovoří se v rodině anglicky?

Já bych ráda vycestovala a pracovala jako au-pair, ráda se naučila anglicky a studovala.

Hezký den

katkakesslerova@seznam.cz

Káťa
katkakesslerova

Příspěvekod Kateřina S. » čtv 27. kvě 2010 8:30:45

Katerina Strempková
Odry ČR

Dobrý den, studuji infotmatiku v ekonomice, a ráda bych pracovala jako au-pair, myslím si ze by Vaše misto bylo pro me velmi vhodné, jelikož už u nás hlidám holčičku od 18 měsíce až do jejich 5 let, jelikož už se chysta malá do školy mou pomoc už nepotřebuji..s dětmi mam velké zkušenosti....

Pokud mate zajem nebo jine dotazy prosím kontaktujte mě...

strempkovakacka@seznam.cz

S pozdravem Kateřina
Kateřina S.

Příspěvekod Eliška Fejtová » sob 29. kvě 2010 8:20:13

Dobrý den,
Jmenuji se Eliška Fejtová je mi 22 let a ráda by sem pracovala jako au pair ve Vaši rodině.
Mám vystudovanou Střední Odbornou Školu Sociální v Jihlavě se zaměřením na humaitární výchovu. V rámciškoly semabsolvoval praxi v nemocnici odkud mám sanitářský kurz,dále v Základní škole speciální kde se nachází děti s handicapem,kde jsem působila jako asistentka vychovatele. Měla sem na starosti pár dětí se kterými sem se učial a vymýšlal jsem program. Dále sem působila v Dětském domově se školou kde jsou problémové děti,zde jsem taktéž působila jako asistentka vychovatele. Vedla jsem hodiny ve škole a starala sem o jejich program. Dálš to byl Denní a týdenní stacionář kde jsou děti i dospělí. Pracovala jsem 8měsíců jako aupair v Anglii,kde jsem měla na starost dvě holčičiky 2roky a 5let,starala sem se i o domácnost.
Dále sem pracovala v Dětské psychiatrické léčebně Opařany jako sociální pracovnice a sanitářka,měla sem na starost příjem dětí,psaní jejich anamnéz a dohled nad dětmi.
Momentálně pracuji v Praze v Mecdonalds na Václavském náměstí.
Anglicky mluvit umím.
Budu ráda,když se mi ozvete na můj email:eliskafejtova@centrum.cz
Eliška Fejtová

Příspěvekod PetrM » pon 31. kvě 2010 9:33:28

Nemyslíte, že je potřeba psát na email, který je tam uveden? Proto asi píše "Těšíme se na odpovědi na emailové adrese" .. a ne, teším se na odpovědi zde!
PetrM

Zpět na Au-pair v anglicky mluvících rodinách