Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

Aupair na léto - Londýn a francouzské pobřeží

Nabídky práce au-pair v anglicky mluvících zemích. Pokud víte o nějaké zajímavé nabídce na au-pair v anglicky mluvící rodině, vložte ji sem.

Aupair na léto - Londýn a francouzské pobřeží

Příspěvekod Bára » pon 08. úno 2010 15:54:50

Summer Aupair July & August, London and Cote d'Azur

We have three little girls (5yrs, 3.5yrs and 10 months) and are looking for someone to help us in July and August. We live in lovely house in SW18 by the common and are going to spend four weeks in a beautiful villa with pool on the Cote d'Azur from 17th July to the 14th August. We are looking for a kind, helpful, organised person who loves children to help look after them in both London and France over the summer from the end of June to the beginning of September, when the oldest two go back to school. We are a bilingual family and speak French and English. Your duties would be mainly limited to caring for the children, babysitting and ironing/housework related to them. We have a housekeeper in London and I do not work so you will rarely be left with all three children during the day. We would also expect help with clearing up after meals and light housework when in France. We are ideally looking for a French speaker but this is not essential. You should have a good level of spoken English. This is an au pair role and you will work 5 days a week (one full day and two half days off) and be expected to babysit at least twice a week. You will have your own bedroom and bathroom. We will pay for the return flight from London to France. Previous experience and references essential. You must either be an EU citizen or have the correct visa to work and travel. If you are already living in London, you do not have to be live-in for the four weeks you will be working here. Salary depends on experience etc.

If interested, please email me your CV, photo etc.

Pokud máte o práci zájem, odpovězte pomocí formuláře na stránce: http://www.gumtree.com/london/75/53667375.html

Zdroj: http://www.gumtree.com
Bára

Re: Aupair na léto - Londýn a francouzské pobřeží

Příspěvekod wisha » čtv 11. úno 2010 17:16:38

Báro, chtěla jsem odpovědět na tento inzerát přes stránku gumtree.com a nefuguje mi ten odkaz na e-mail. Nevíte, jak to mám jinak udělat?

Děkuji za odpověď
Hajžmanová
wisha

Příspěvekod Bára » pát 12. úno 2010 13:54:12

Dobrý den,

a co vám přesně nefunguje? Já po kliknutí na odkaz vidím inzerát, pod ním jsou "Contact details" a pod tím "Click here to reply to this ad." Po kliknutí na tento odkaz se dostanu sem: http://www.gumtree.com/cgi-bin/email_po ... 1449019151 Což je kontaktní formulář, kam vyplníte svůj email a napíšete svou zprávu. Rodině se vaše zpráva zobrazí v poště a případně vám odpoví na email.

Dejte mi prosím vědět, co přesně vám nejede, protože pokud odkaz funguje mně a vám ne, je něco špatně :)

Mějte se hezky,
Bára
Bára

Příspěvekod Věra » pát 26. bře 2010 16:53:20

Dobrý den,
také mi to nejde odeslat.
asi je tam nějaká chyba.
Věra

Příspěvekod PetrM » pon 29. bře 2010 9:49:53

Dobrý den,

co přesně Vám nejde odeslat a co to píše za chybu ? Opsali jste spravně potvrzovací kód ?

S pozdravem
Petr M.
PetrM

Zpět na Au-pair v anglicky mluvících rodinách