Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

Au-pair do anglicky mluvící rodiny, 30 min od centra Londýna

Nabídky práce au-pair v anglicky mluvících zemích. Pokud víte o nějaké zajímavé nabídce na au-pair v anglicky mluvící rodině, vložte ji sem.

Au-pair do anglicky mluvící rodiny, 30 min od centra Londýna

Příspěvekod a_bartunkova » úte 24. zář 2013 18:31:41

Zdravím, bydlím u rodiny a koncem prosince se chystám pryč. Budu se stěhovat za kamarády do Londýna. Bydlím v Orpingtnu, je to pořád Londýn, jedna z nejbezpečnějších částí. Vlakem jsem odsud do půl hodinky na Victoria station, což je jedna z hlavních tepen Londýna. Ted' něco o rodině: Starám se o dvě děti,chlapec (7) dívka (10), chodí do školy. Ráno je zavedu a odpoledne přivedu, občas vysaju a vyperu, vyžehlím, nijak se nepředřu. Jakmile rodiče příjdou z práce, tak mám volno a víkendy mám volné a mohu si dělat co chci. Dostávám 90 liber týdně, jídlo kupují a diví se, když s nima nevečeřím. Třeba když skypuju, mají rádi společnost. Jsou moc milí a hodní. Občas, co čtu o některých rodinách jak se chovají a co dělají, tyhle jsou v pohodě i kamarády můžu mít v pokoji a jít si kam chci. Pokud to někoho z Vás zaujalo, napiště: alice.bartunkova@gmail.com ;) Nástup je možný druhý týden v lednu.
Naposledy upravil a_bartunkova dne pon 21. říj 2013 21:14:24, celkově upraveno 1
a_bartunkova

Re: Au-pair do anglicky mluvící rodiny, 30 min od centra Lon

Příspěvekod Elis » pát 27. zář 2013 22:39:19

Ahoj. Poslala jsem ti email :)
Elis

Re: Au-pair do anglicky mluvící rodiny, 30 min od centra Lon

Příspěvekod kriss23 » ned 03. lis 2013 19:47:02

Psala jsem ti mail:)
kriss23

Zpět na Au-pair v anglicky mluvících rodinách