od AgaataB » čtv 21. črc 2011 12:48:22
Dobrý den,
jmenuju se Agáta, letos v září mi bude 24 let a řekla jsem si, že už je to docela věk na to něco se sebou udělat. Takže bych chtěla zkusit hlídání mimo ČR kde jsem vlastně od narození a než si založim vlastní rodinu, tak bych se ráda ještě někam na nějakou dobu podívala (1-2 roky) a něco prožila. S hlídáním dětí mám bohaté zkušenosti, hlídám již 7. rok, měla jsem miminka, batolata, předškoláky a hlavně mám mladší sestru, o kterou se starám dá se říct každý den. Dva rok jsem pravidelně hlídala dva čtyřleté prcky, chodila pro ně do školky, na výlety, hráli jsme hry, v parku na hřišti, nebo jsme byly doma, četly, malovaly, stavěly apod. Mám zkušenost i s miminkama, hlídala jsem už jako 17ti letá malého chlapečka, od narození až do jeho tří let. Přes agenturu jsem dva měsíce denně trávila každý den u dvouleté holčičky, dál jsem přes agenturu byla půl roku v jedné rodině, kde měly dvě holčičky (tříletou a 5ti měsíční). Bohužel tříletá šla do školky a mladší se ujala babička, takže jsem musela rodinu opustit, ale do teď mě to mrzí, holčičky byly nejlepší.
Pokud máte jakýkoliv dotaz, tak ráda zodpovím, kdyžtak se můžeme domluvit i přes Skype. Těším se na případnou odpověď.
S pozdravem,
Bernasová Agáta