Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

2 v 1 pracovat a cestovat!

Nabídky práce au-pair, zážitky a zkušenosti z au-pair pobytů.

2 v 1 pracovat a cestovat!

Příspěvekod molly » stř 16. bře 2011 13:48:33

2 v 1 - pracovat i cestovat !
Česko-italská rodina,která hodně cestuje, hledá chůvu ke svým dětem ( chlapci ve věku 1,5 a 3 roky )

POŽADAVKY: 20 - 30,let, výborná čeština - pro komunikaci s dětmi, základy italštiny ( není podmínkou, ale výhodou)

DÉLKA: min.12 měsíců

MÍSTO PRACOVIŠTĚ: Torino, Itálie
Nástup od: 01.09.2011
Počet míst: 1
Telefon: 00420732514431
molly

Re: 2 v 1 pracovat a cestovat!

Příspěvekod tom » čtv 17. bře 2011 15:50:28

Slyšel jsem, že poslední dobou v programu AU-PAIR hodně figurují kluci. Vy máte ale konkrétně zájem o holku?
tom

Příspěvekod molly » čtv 17. bře 2011 16:19:55

Ano, tady je požadavek na dívku.
molly

Příspěvekod zdenka-kalikova » stř 22. čer 2011 14:26:59

Dobrý den,
jmenuji se Zdeňka Kalíková a Vámi nabízená pracovní nabídka mě zaujala. Je možné Vám zaslat svůj životopis?
Děkuji předem za odpověď.

Kalíková

[quote="molly"]2 v 1 - pracovat i cestovat !
Česko-italská rodina,která hodně cestuje, hledá chůvu ke svým dětem ( chlapci ve věku 1,5 a 3 roky )

POŽADAVKY: 20 - 30,let, výborná čeština - pro komunikaci s dětmi, základy italštiny ( není podmínkou, ale výhodou)

DÉLKA: min.12 měsíců

MÍSTO PRACOVIŠTĚ: Torino, Itálie
Nástup od: 01.09.2011
Počet míst: 1
Telefon: 00420732514431[/quote]
zdenka-kalikova

Příspěvekod Návštěvník » úte 05. črc 2011 21:36:07

Dobrý den,
Jmenuji se Jitka Krouparová a Vami nabizena prace mi prijde velice zajimava. Bylo by mozne zaslat vice informaci?
Dekuji.
Návštěvník

Příspěvekod AgaataB » čtv 21. črc 2011 12:48:22

Dobrý den,

jmenuju se Agáta, letos v září mi bude 24 let a řekla jsem si, že už je to docela věk na to něco se sebou udělat. Takže bych chtěla zkusit hlídání mimo ČR kde jsem vlastně od narození a než si založim vlastní rodinu, tak bych se ráda ještě někam na nějakou dobu podívala (1-2 roky) a něco prožila. S hlídáním dětí mám bohaté zkušenosti, hlídám již 7. rok, měla jsem miminka, batolata, předškoláky a hlavně mám mladší sestru, o kterou se starám dá se říct každý den. Dva rok jsem pravidelně hlídala dva čtyřleté prcky, chodila pro ně do školky, na výlety, hráli jsme hry, v parku na hřišti, nebo jsme byly doma, četly, malovaly, stavěly apod. Mám zkušenost i s miminkama, hlídala jsem už jako 17ti letá malého chlapečka, od narození až do jeho tří let. Přes agenturu jsem dva měsíce denně trávila každý den u dvouleté holčičky, dál jsem přes agenturu byla půl roku v jedné rodině, kde měly dvě holčičky (tříletou a 5ti měsíční). Bohužel tříletá šla do školky a mladší se ujala babička, takže jsem musela rodinu opustit, ale do teď mě to mrzí, holčičky byly nejlepší.

Pokud máte jakýkoliv dotaz, tak ráda zodpovím, kdyžtak se můžeme domluvit i přes Skype. Těším se na případnou odpověď.

S pozdravem,

Bernasová Agáta
AgaataB

Příspěvekod Lucie Fleglová » ned 24. črc 2011 12:15:46

Dobrý den,

velmi mne zaujala Vaše nabídka práce au-pair. Je mi 20 let a mám velmi ráda děti a péči o ně. Mám za sebou 1 semestr studia italštiny. Chci se tedy zeptat, zda je místo již obsazené nebo zda stále někoho hledáte.

Děkuji

Lucie Fleglová
Lucie Fleglová

Příspěvekod Eva Tučková » pon 08. srp 2011 13:36:26

Dobrý den ,

prosím o více informací na eva.tuczek@seznam.cz
Eva Tučková

Zpět na Au-pair - nabídky práce