od tibor.adamcik » pon 27. úno 2017 9:29:08
Dobry den prajem,pridavam sa aj ja k tejto recenzii o firme X-CITE .Pracujem pre tuto agenturu viac rokov a predtym som presiel velmi vela firiem aj agentur a musim povedat,ze pan Milan Kis patri medzi troch najserioznejsich veducich,akych som spomedzi asi dvanastich firiem a veducich mal,vzdy sa dalo normalne dohodnut a dohoda platila vzdy podotykam,keby boli vsetci pre ktorych som pracoval aspon z polovice taki cestni a priami,tak by som bol na tom financne aj celkovo o dost lepsie a zil bez stresov,ja osobne som velmi rad,ze som na pana Kisa natrafil a nedam dopustit,ked na neho niekto kyda a osocuje za svoju neschopnost a necestnost,nikde a v zahranci uz vobec vam neda nic len tak,tam si to treba zasluzit dobrou a kvalitnou pracou ,trvalou spolahlivostou a rozumnym ustretovym jednanim a snahou,zial je vela takych a videl som ich nemalo,co pridu a uz si myslia,ze zarobia bez poctivej kvalitnej namahy vela penazi,pritom o robotu sa vlastne nezaujimaju,iba o peniaze,tak to nefunguje,nech sa taki darebaci zobudia ostanu doma a beru davky od fica a suchaju lavice na urade prace a neberu do svojej spinavej huby cloveka,ktoremu nesiahaju ani po clenky ,nemaju sajn o charaktere a jeho vyzname v zivote ,kazdy co tu prispieva by mal dat dokaz o svojom svedectve,lebo to sa da aj dokazat,staci zavolat zamestnavatelovi a hned sa vie ,kto ako robil a ako sa spraval a aky dojem zanechal a stavim sa,ze ti,co nakydali na pana Kisa nespravili ziadny ani dostatocny dojem,tak nech sa zamyslia nad sebou v prvom rade!dakujem.