[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 118: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
nazkusenou.cz • Zobrazit téma - DVD Práce na farmách ve Velké Británii 2010/2011

Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

DVD Práce na farmách ve Velké Británii 2010/2011

Nabídka práce v zahraničí. Rady a návody, jak sehnat práci v zahraničí.
Pravidla fóra
Pokud víte o zajímavé nabídce práce v zahraničí, vložte ji do fóra jako samostatný příspěvěk. Příspěvky vyjadřují osobní názory uživatelů fóra a redakce Nazkušenou.cz za ně neodpovídá.

Re: DVD Práce na farmách ve Velké Británii 2010/2011

Příspěvekod Karel B. » ned 09. led 2011 17:49:53

Publikaci jsem zakoupil, není špatná. Ihned jsem obepsal několik farmářů ve Velké Británii, tak doufám, že si takhle práci na léto zajistím a potom bych vám tady poreferoval, jaké to bylo. Kontaktů je zde dost a podle toho co jsem se dočetl je tedka dobrá doba si na to dopředu zajistit práci. Protože později už bývá mnoho farem obsazeno brigádníky z celého světa.

Třeba se potkáme na stejné farmě. Karel B. :D
Karel B.

Příspěvekod Karel B. » úte 25. led 2011 15:05:48

Jinak dodavam, ze DVD jsem zakoupil na www.eshop.anglickysen.cz, nejak to tady zmizelo
Karel B.

Příspěvekod Jitka » stř 02. úno 2011 0:13:37

Takže zakoupeno a taky spokojenost, jenom dodam, že je zde dokonce vice než slibovanych 260 kontaktů na farmáře. Jinak nemám co vytknout. Uvidíme kolik se mě farmářů ozve. ;)
Jitka

Příspěvekod anglickysen.cz » úte 08. úno 2011 9:42:48

Dobrý den, jménem výrobce tohoto dvd mohu říct, že se našla spousta lidi co je s tim DVD spokojená a chválí nám ho. Nevím co vás tak rozhořčilo, když jste to DVD ani neviděl. Naše filozofie byla takova, že jsme chtěli poskytnout kontakty na farmy ve Velké Británii, aby lidé nemuseli hledat práci přes pochybné agentury a platit, tak vysoké poplatky. Nevím jestli jste někdy takovou práci hledal, ale není to vůbec jednoduché.

Přeji Vám pěkný den,
www.eshop.anglickysen.cz
anglickysen.cz

Příspěvekod daddy » čtv 10. úno 2011 16:42:58

Rozciluje me, ze mazete negativni reakce a pridavate si pozitivni za ucelem reklamy :lol: Lidi Vam kaslou na to Vase bezcenne dvd.
daddy

Příspěvekod doonio » čtv 10. úno 2011 20:18:34

doonio

Příspěvekod Návštěvník » čtv 10. úno 2011 23:54:43

daddy, můžeš mi poslat tvoji zkušenost na mail:gamster90@seznam.cz
Proč mi mažete můj příspěvek? Chci znát i druhou stranu mince?
Návštěvník

Příspěvekod anglickysen.cz » pát 11. úno 2011 21:25:05

Dobrý den, jelikož nejsme majitelé tohoto webu, takže nemůžeme mazat odpovědi...
Jen nechápu, že odsuzujete něco o čem nic nevíte. Ale je to česká povaha, místo pochvaly za dlouhou práci lidé kritizují. .. a ještě ke všemu o tom nic neví.

Kupte si DVD a pokud s ním nebudete spokojení, tak to zde klidně uveďte a kritizujte, ale takhle nemá cenu se s vámi dohadovat.

Přeji Vám pěkný den a hodně úspěchu při hledání práce v zahraničí, pokud vůbec nějakou hledáte.. ;)
anglickysen.cz

Příspěvekod anglickysen.cz » úte 15. úno 2011 15:22:46

Pro všechny kteří mají o toto DVD zájem, probíhá soutěž viz. http://www.anglickysen.cz/cs/aktualni-t ... outez.html
anglickysen.cz

Příspěvekod anglickysen.cz » pát 11. bře 2011 10:08:21

Píšeme Vám další info, podle zpráv lidí, kteří si toto DVD zakoupili, poslední místa se plní, a proto je teď poslední šance najít si letní brigádu ve Velké Británii, Irsku.

Jinak děkujeme za všechny kladné ohlasy - těší nás to, že naše práce vám pomáhá.
anglickysen.cz

Další

Zpět na Práce v zahraničí