Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

wellpack.cz

Nabídka práce v zahraničí. Rady a návody, jak sehnat práci v zahraničí.
Pravidla fóra
Pokud víte o zajímavé nabídce práce v zahraničí, vložte ji do fóra jako samostatný příspěvěk. Příspěvky vyjadřují osobní názory uživatelů fóra a redakce Nazkušenou.cz za ně neodpovídá.

Re: wellpack.cz

Příspěvekod schwarzarbeiter23 » stř 15. kvě 2013 9:19:24

Myju bedny v Nemecku, ale za duben to bylo 22 000 cisteho mylo se vic. 18 - 19 000 byl unor brezen kdyz nebyly zakazky, kveten vypada zatim dobre jen nam to kurvej svatky, nemci maji 3 a to znamena volno a ztrata premii i pro nas. Hlavni ze jsme vcera dali ten hokej. Norove si mysleli, ale ti nasi kuci se nakonec prece zvedli. :D
schwarzarbeiter23

Příspěvekod venca » pon 20. kvě 2013 8:35:53

tak já jsem u wp začnul pracovat minulý měsíc.
hoši, jako práce síla, bolelo mě ze začátku celý tělo, ale po dvou tejdech sem si zvyknul. je to proste práce na páse, osm hodin to samý, ale člověk si zvykne. aspon víte, že druhej den vás v práci nemá co překvapit :D
co se týče ubytování - bydlím s jedním klukem z moravy, je tu už delší dobu, na začátku mi poradil, co a jak.
musim říct, že já s wp zatím žádnou špatnou zkušenost nemám. co slíbili, to tak bylo
venca

Příspěvekod Návštěvník » úte 21. kvě 2013 17:33:17

Nevíte někdo něco o mytí ve Francii?
Návštěvník

Příspěvekod Kessedy » čtv 23. kvě 2013 21:04:10

Ve Francii se myje kandenci ratatatata a nekdy i vyssi.
Je tam rychlejsi linka nez v Nemecku cili husci prace.
Ale prachy jsou sila, mozna nejlip placena nekvalifikovana prace v Evrope. 1600 - 1800 euro cistyho plus vanocni premie 1000 a dalsi mozne priplatky cca 10% kdyz dodrzujes smlouvu a chovas se normalne a odejdes po smlouve na dobu urcitou. Prachy chodi hned uz prvniho, zalohy predem se moc nevedou.
Najem je ale vyssi a naklady na jidlo taky. Vse samozrejme na smlouvu a pres ucet. Ale neni prdel se sem dostat, vetsinou sem dou kluci z jinych pobocek wellu. Bydli se bud po jednom nebo po 2 na pokojich. Byty a dum by byly pekne a nove az na to ze se tolik neuklizi, a postupne se rozbiji nabytek, chybi tu pichny.
Kessedy

Příspěvekod Roman » pon 27. kvě 2013 17:24:52

Ahoj,

nevite jak funguji zkoušky v Sadske ? Kolik se plati atd ?
Roman

Příspěvekod Rado » pon 27. kvě 2013 18:29:47

[quote="Roman"]Ahoj,

nevite jak funguji zkoušky v Sadske ? Kolik se plati atd ?[/quote]

Zkouska je neplacena
Rado

Příspěvekod Honza Wolf » pon 27. kvě 2013 21:59:04

Ja dostal za skousku 59 za hodinu. Normalne pry platej podstatne vic, zeptal jsem se mistra proc mame mene, rikal ze prej maji stalej tym kerej do prace stejne jde a musej mu platit, protoze zkousejici muze po hodine odejit nebo neprijit vubec a stroj musi jet dal. Zaroven musej drzet praci stalym lidem. Prej cokoli platej nam je pro ne cista strata, protoze zrcadlove platej i tem stalejm lidem. Celou dobu se vedle me o sloup opiral nejakej Lotys, delal hovno, jen se dival a na zacatku trochu radil co a jak.
O pauze jsem mu dal cigaro a trochu se vyptaval jesi to ma normalne placeny a jak je spokojenej. Rikal ze jo, byl tam 2 roky a umel docela cesky a rikal ze v Nemecku je ta linka rychlejsi uz tam prej taky byl.
Honza Wolf

Příspěvekod Kainekx » sob 01. čer 2013 10:14:38

Hej Kessedy,myslím,že asi přeháníš s tím platem,ale pokud je to pravda,tak mě napiš na mail Kratinekx@seznam.cz a já tam jedu,protože 1800EUR čistýho bych chtěl vidět....
Kainekx

Příspěvekod Prdel » sob 01. čer 2013 10:19:10

Asi normálně maká a na rozdíl od Tebe se něco naučil,Ty nevíš ani správně psát česky demente...
Prdel

Příspěvekod Kessedy » sob 01. čer 2013 19:31:35

Ty prachy ve francii 1800 ecek jsou proste pravda a navíc mas priplatky, ale ja rikam, ze je to moznna nnejlepe placena delnicka nekvalifikovana práce v EU ( samozrejme nejsem vseveda). Ale dostat se tam není lehky a zdaleka to každý nevydrzi. Nevim jestli wellpack nyní nabira, prijeli novacci,, ale jsou preazeni z Nemecka. Kde ty prachy jsou tak 18 - 22 000 jak se zadari, ale práce lehci, ikdyz stále tezka.
Jo jinak k ty praci delaj to i hoky a hezky, stihly drobny, nicmene jsou to borkyne.
Kessedy

PředchozíDalší

Zpět na Práce v zahraničí