Práce v Holandsku

Práce v Holandsku

Odeslatod OnceCaladas v čtv 29. črc 2010 16:09:23

Zdravím vás páni a dámy,
zrovna jsem se vrátil z Anglie, kde jsem od května hledal práci. Je to ale celkem bída, jak nemáte slušnou odbornou kvalifikaci, snad tam ani nejezděte. Kámoš, co tam byl, tak se chytl dobře - je vyučený autoklempíř a pracuje v oboru. Já akorát pár nárazovek:-/
Teď jsem si sehnal práci v Holandsku, v aquaparku. Jsou tam lepší peníze, co jsem měl možnost porovnat, tak v současnosti asi nejlepší, co se dá sehnat :idea: Takže doporučuju tuhle destinaci, obzvlášť pokud vládnete pouze angličtinou. Pokud můžu doporučit, kdo by měl zájem něco slušnýho sehnat, obraťte se na Martina Pavlíka, dělal v HR v Madridu a v Amstru a mě teda pomohl mooc. Jeho stránky jsou http://www.euprace.tym.cz
OnceCaladas

Re: Práce v Holandsku

Odeslatod Petr777 v ned 01. srp 2010 9:02:17

Ahoj, ja nasel praci behem jednoho dne. Jde o to, jestli zrovna hledaji lidi a o jakou praci mas zajem. Dale je zajima jestli mas NIN, bankovni ucet a jak dlouho jsi v UK a kdy odjedes...pokud jim nezalzes nebo nereknes, ze je to vse na ceste, tak te neprijmou, ale do oci ti to nereknou. Zkratka neni to sranda, zacatek je kruty...
Petr777

Zpět na Nabídky práce v zahraničí