Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací»

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací»

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací»

Camp Center International s.r.o.

www.cci.cz uvodni logo
 
Kontaktovat agenturu a získat další informace

„V CCI klademe důraz na individuální přístup. Zařídíme studium v USA, studentské pobyty na středních školách v zahraničí, stipendium, jazykové kurzy a speciální akce dle vašich představ. S CCI jsou to vždy Akce v pohodě!“

Kontakty

  • Camp Center International s.r.o., Vysoká nad Labem, Vysoká nad Labem 495
    jana@cci.cz  | +420 605 456 603

O CCI

Sdružení CCI – Camp Center International bylo založeno již v roce 1994.

Od poloviny 90. let jsme jako jedni z prvních v ČR začali, za spolupráce s americkou CCI, zajišťovat zahraniční studentské pobyty na středních školách v USA.

Za dobu naší existence s námi za středoškolským studiem do zahraničí a především na středoškolské studium v USA vycestovalo přes 900 spokojených studentů.

Důraz klademe především na individuální přístup a nabízíme pobyty přesně dle Vašich představ a možností včetně možnosti výběru školy se zaměřením na konkrétní sport, hru na hudební nástroj nebo jinou zájmovou činnost.

Ze zahraničních studií vám zařídíme:

Studium v USA (v Americe)
Studium ve Velké Británii
Studium v Kanadě
Studium v Japonsku

Ubytování v zahraničí

Ubytování studentů je v prověřených hostitelských rodinách. Všem členům hostitelské rodiny nad 18 let jsou kontrolovány výpisy z trestního rejstříku, doporučení zaměstnavatele a navíc ještě třetí nezávislé osoby.

Proč jet za studiem do zahraničí s CCI

  • zkušnosti od roku 1994
  • více než 900 spokojených studentů
  • možnost výběru zahraniční střední školy školy se zaměřěním na konkrétní sport, hru na hudební nástroj či jinou aktivitu
  • spousta kladných referencí
  • když se studenti jiných agentur dostanou v zahraničí do nesnází, nezřídka volají o pomoc právě nám
  • osobní jednání s každým studentem
  • možnost okamžité pomoci a rady (včetně nočních hodin) po celou dobu studia

Stipendium na studium v USA

Camp Center International ve spolupráci s americkou CCI vypisuje každoročně výběrové řízení na udělení stipendia pro středoškolské studium v USA!

Vybraný student odjíždí na středoškolské studium do USA na dobu 10 měsíců.
CCI za něj přitom hradí veškeré náklady týkající se prestižní střední školy, života v rodině, zpáteční letenku do USA a nakonec i zdravotní pojištění po celou dobu programu!

Celková hodnota stipendia je cca 225 000,– Kč.
Chcete-li se o možnosti získání stipendia pro studium v USA dozvědět více, kontaktujte nás na tel. Čísle: +420 / 605 456 603 nebo na e-mailu: jana@cci.cz

Doprava

Dopravu do místa pobytu zajišťujeme po vzájemné konzultaci a odsouhlasení rodičů a studentů.

Snažíme se najít takové spoje, které na sebe ideálně navazují a bereme v potaz náročnost a zároveň i náklady na cestu.

Jak a kdy se zapsat na studium v USA

Nezávaznou jednoduchou přihlášku na studium v USA nebo jinde v zahraničí si můžete vyplnit na našich webových stránkách www.cci.cz

Přihlášky jsou k dispozici vždy u konkrétního kurzu v jeho spodní části stránky. Např.: přihláška na Středoškolské studium v USA nebo se můžete přihlásit telefonicky na čísle: +420 605 456 603, případně na e-mailové adrese: jana@cci.cz

Ve velice krátké době se s Vámi spojíme a domluvíme si spolu individuální osobní setkání (klidně i o víkendu nebo večerních hodinách, podle toho jak se vám to bude hodit), kde společně podrobně probereme vaše konkrétní představy studijního roku na střední škole v zahraničí a všechny možnosti v závislosti na financích.

Upřednostňujeme osobní jednání. Naším cílem je nalezení správného studijního programu ve Vámi vybrané zemi včetně všech vašich dalších preferencí jako je zaměření na sport, koníčky, lokalitu, podnebí, úroveň střední školy atp.

Články o nás

CCI orez

Stipendium na středoškolské studium v USA

Studovat jeden celý rok na střední škole v USA je snem mnoha českých studentů, kteří by rádi zažili nějaké to dobrodružství a vzrušení z poznávání cizí země ještě při střední škole. Bohužel ne pro všechny mladé studenty je tato možnost středoškolského studia v zahraničí cenově dostupná. Právě pro ty však existuje řešení v podobě stipendijního středoškolského pobytu v USA od CCI!

Číst článek Stipendium na středoškolské studium v USA

studium v zahraničí 1

Proč studovat v zahraničí?

Stále váháte, zda zkusit či nezkusit studium v zahraničí? Zdá se vám to zbytečné? Nebo moc drahé? Anebo vám připadá vyřizování studia v zahraničí příliš složité? Připravili jsme pro vás sérii článků, kterými vám chceme zjednodušit vaše rozhodování při výběru vhodného jazykového zahraničního kurzu. Proč tedy studovat v zahraničí?

Číst článek Proč studovat v zahraničí?

zahraničí

Jak si vybrat zahraniční jazykový kurz

Výběr jazykového kurzu, který bude přesně splňovat vaše touhy a požadavky, je nejlepší způsob jak naplnit očekávání, dosáhnout stanovených cílů a jak si usnadnit příští studijní nebo pracovní léta. Proto je velmi důležité vybírat pečlivě. Druhý díl seriálu o studiu v zahraničí přináší hlavní kritéria pro výběr nejvhodnějšího jazykového pobytu pro vás.

Číst článek Jak si vybrat zahraniční jazykový kurz

zahraniční

Jak probíhá studium v zahraničí

Už víte, proč chcete studovat v zahraničí, vybrali jste si pro vás nejvhodnější kurz, ale pořád pociťujete určité obavy. Při představě, že budete v zahraničí sami, se vám rozbuší srdce. Tento článek vám přináší informace o tom, jak konkrétně všechno probíhá – od vašeho příjezdu do zahraničí, přes pobyt a výuku, až po samotný odjezd z jazykového kurzu domů.

Číst článek Jak probíhá studium v zahraničí

studium v zahraničí

Oblíbené země pro studium v zahraničí

Který jazyk je na vrcholu jazykových studií a který na jejich chvostu? Do kterých zemí se jezdí na jazykové pobyty nejčastěji? Jaké kurzy a zkoušky byly nejžádanější? Odpovědi na tyto a další otázky týkající se studia v zahraničí vám přináší následující článek.

Číst článek Oblíbené země pro studium v zahraničí

studim na zahraniční škole

Výuka v zahraniční jazykové škole

Jak se zapojím do probíhajícího kurzu? Nebudu se kvůli novým studentům učit každý týden to stejné? Probírá se podle učebnice nebo ofocených materiálů? A kolik peněz navíc mě to bude stát? Odpovědi na konkrétní otázky týkající se studia v zahraničí vám přináší následující článek.

Číst článek Výuka v zahraniční jazykové škole

studium v zahraničí - firemní

Firemní jazykové kurzy v zahraničí

Mají firemní kurzy volitelné doby nástupů? Organizují se tyto kurzy pro celé firmy nebo se ve třídě scházejí studenti různých profesí a profesních zájmů? Jaká je délka zahraničního firemního kurzu? Jak konkrétně probíhají firemní kurzy v zahraniční škole a čím se od všeobecných jazykových kurzů liší? Odpovědi najdete v následujícím článku.

Číst článek Firemní jazykové kurzy v zahraničí

kufr

Jak sbalit kufr na zahraniční pobyt

Chystáte se na jazykový kurz v zahraničí nebo už balíte kufry a odlétáte na zahraniční brigádu? Jazykové i pracovní pobyty obvykle nejsou na jeden týden a vaše zavazadla asi budou vážit nějaký ten kilogram navíc. I v tomhle případě se však za nadváhu platí. Následující článek vám chce s balením pomoci a přináší pár tipů, jak se sbalit dobře.

Číst článek Jak sbalit kufr na zahraniční pobyt


oblibene

RSS Odebírat novinky přes RSS/XML

Nazkušenou.cz on Facebook